Kunde Majas bakeri Stavern

Leveranse Interiørdesign, konsept, møbeldesign, fasadeskilting og menyer.

Interiørdesign og konsept utviklet helt i tråd med Majas bakeri sine verdier. Håndverk, kvalitet, dynamisk og raus – alt er på plass. Stedet har håndverk i både mat og i møbler. Det samme gjelder kvaliteten, gode råvarer og gode materialer. Det dynamiske vises i fleksibel møblering og et sted som kan tilpasse seg sesongene. Rausheten kan man kjenne – med dyktige ansatte, lun stemning og gode porsjoner på kule tallerkner.

Interiørdesign og konsept henter farger fra strå og sand, naturlig for et sted som ligger et steinkast fra sjøen. God bruk av lys eik og elementer av sort gir skandinavisk godfølelse.

På tross av alle utfordringene våren 2020 gav oss, i tillegg til ekstremt kort frist – landet prosjektet solid på beina. Majas bakeri i Stavern ble en lun og nydelig liten perle av en café, bakeri og restaurant.

Se her for redesignet vi gjorde på Majas’ lokaler på Torstrand i Larvik.

Cafébord langs vindu. Varmbeige vegger, eikebord, sorte stoler.To bilder. Til venstre detalj av eikebord med bordnummerering. Til høyre glass og vinflaske på eikebord med utsikt ut.Vindussonen i caféen i sollys. Eikebord, sorte stoler og leirefargede lamper.Nærbilde av langbord i eik fra Muuto.Oversiktsbilde av hele lokalet. Sofasone, vindussone og langbord.Beige plassbygget sofa langs vegg med eikebord inntil.Fristende bakst liggende bak glass i diskMeny i gråpapir liggende på bord og stående i menyholder på vegg.Sorte metallbord langs cafeens fasade. Lykter i bambus og små potter med sukkulenter står på bordene.