Kunde: Farris Bad

Design av showkonsept

For Farris Bad utviklet vi et unikt design for et showkonsept hvor hotellet skulle underholde, inspirere, sjokkere og imponere sine gjester. Målet var å gi gjestene en uvanlig og annerledes kveld. Gjestene skulle ikke få vite hverken meny eller hva underholdningen besto i på forhånd. Vår utfordring var å utvikle konsept og et grafisk univers… Read more »

Konseptutvikling

Konseptutvikling for Beach Club ble utviklet for spahotellet for å kunne kjøre og tydeliggjøre sommerrelaterte events, som feks nå opp mot Stavernfestivalen 6-9. juli. En fleksibel konseptidentitet med sommerlige og tropiske vibes – Farris Bad er jo et standhotell tross alt. Hotellet kles i konseptet fra topp til tå i den aktuelle perioden, for å… Read more »

Reklame

Alt av reklame, DMer, veggbannere og plakater for spahotellet Farris Bad ble i en årrekke designet hos oss. Uttrykk, tekst og bildekommunikasjon avhenger av om det er lokale eller nasjonale målgrupper som skal nås. Vi har også utviklet flere konsepter for Farris Bad, som Beach Club og Fabel.