Kunde Stavernfestivalen

Leveranse Dekorkonsept, innkjøp og implementering av dekor på alle områder.

Dekorkonsept og festivaldekor for Stavernfestivalen! Konseptet skulle ivareta festivalens fokus på gjenbruk, miljø og bærekraft. De ulike festivalområdene skulle skille seg fra hverandre, samtidig skulle konseptet gi festivalen en felles overbygning.
Vi utviklet et dekorkonsept som ble implentert på alle områder: fra innfartsåre til Premium, Glamp og Camp. Fra dekor av portaler til innredning av glampingtelt. Fra Instabokser og containerbarer til intervjusone, sponsorområder og etterfest. Vi tegnet også festivalbord og benker og fikk det bygget (kortreist og håndlaget) hos flinke New Use i Sandefjord.
Se også konseptidentiteten vi laget for Farris Bad her.
Dekorkonsept og festivaldekor for premiumområdet på Stavernfestivalen. Grønne planter, discokuler, strandstoler og sølvelementer.Dekorkonsept og festivaldekor for premiumområdet på Stavernfestivalen. Instagramvennlig fotoinstallasjon med vegger kledd med rosa blomster og badekar fullt med blomster i front. Bilde jenter i badekaret.Dekorkonsept og festivaldekor for premiumområdet på Stavernfestivalen. Kunstinstallasjon med sølvfarget mannekengben, og grønne planter i lyset fra grønn lyskaster. Pariserhjul i bakgrunnen.Festivalarena med festivalgjengere, sittende på gresset foran installasjoner.To jenter i strandstoler foran beige glampingtelt. Containerbar i strandtema med palme foren.Bilder fra oppriggingen av festivalen.