Kunde Norsk Komponistforening

Leveranse Interiør- og møbeldesign

Interiør- og møbeldesign til kunstnerparet Bibalos gamle hus på Gon i Larvik. Huset var et skattekammer av historie, med fantastiske lysforhold og en helt fenomenal beliggenhet. Men mange små rom og kritthvite vegger ga et rotete og kaldt inntrykk.

Vi utviklet en myk palett som både luner, henter naturen inn og gir fin flyt gjennom rommene. Nye møbler av god kvalitet sikrer komforten, mens arvet kunst og gjenstander er tatt inn i innredningen for å bevare stedets sjel. Vi tegnet også funksjonelle og smarte møbelløsninger for stue og kjøkken. Dette ga rom for god utnyttelse av plassen og ga fine soner for flerbruk. Huset tilbys nå medlemmer av Norsk komponistforening for kunsteropphold.

Les mer om huset og Komponistforeningen her.
Se også interiørdesignet vi leverte til Majas bakeri.

Førbilder av lokalet. Lett kjøkkenkaos, diverse møbler og gulnet furu. Stuearealene er oppusset.Interiør- og møbeldesign: stue med stor naturfarget sofa og sort bord.Interiør- og møbeldesign: spisestue med lang plassbygget sittebenk med puter i naturfarger. Lyst og fint med takvindu og hvite vegger.Interiør- og møbeldesign: foto av spisesone på kjøkken. Sittebenk med natyrfargede puter i vindusposten. Stort sortmalt vindu og terracottafliser.Interiør- og møbeldesign: bilder av kontoret på toppen av huset. Skrivebordsplate langs vinduene med sort kontorstol. Gullbrun lenestol i bakkant med sidebord i sort.Interiør- og møbeldesign: bilder av kontoret på toppen av huset. Skrivebordsplate langs vinduene med sort kontorstol. Utsikt til Viksfjord og furutrær på utsiden.Soverom med dobbelseng og sengetøy i beige. Sorte takhengte nattbordslamper.Fasadebilde av Bibalos hus på Gon i Larvik. Grønne løvtrær, solskinn og blå himmel.