Kunde Drive Eiendom

Leveranse Ny planløsning, rådgivning, interiørdesign, belysning, farge- og materialplan, innkjøp og styling.

Lounge og sosiale soner i et tidligere industrilokale langs kanalen i Tønsberg sentrum. Det tidligere industrilokalet har gjennomgått omfattende renovering og framstår i dag som et inspirerende og attraktivt kontorbygg.

Arbeidet er gjennomført i faser, slik at både nye og gamle leietakere er ivaretatt. Kontorfellesskapet på Træleborgodden har fått gode sosiale soner. Et tidligere garderobeområde er bygget om og framstår i dag som innbydende loungeområde med komfortabel seating og smart oppbevaring. Kjøkkenet har fått ny spisesone og langbord med plass til alle. Det er lagt vekt på riktig belysning i dette prosjektet. Valget falt på en fleksibel grunnbelysning, en tilleggsbelysning som gir et mykere lys, direkte lys som fremhever kunst og gøye lysarmaturer, som henter opp fargen fra underetasjen og skaper en fin link mellom to av byggets etasjer. En lett tekstil gir nødvendig skjerming i disse moderne og attraktive kontorlokalene.

 

Detaljbilde av sofa i beige farge med industrielt preg. I bakgrunnen er det dekorbelysniing i neonblått og moderne kunst.Detaljbilde av stol i lys beige farge med industrielt preg. I bakgrunnen er det dekorbelysniing i neonblått og moderne kunst.Lounge og sosiale soner: med vegger i gyllen beigetone. Sofa og lenestoler med industrielt preg i lyse beige toner. Dekorbelysning i neonblått og moderne kunst på veggene. Innfelt: førbildeLounge og sosiale soner: Spisesone med stort sort langbord med ulike moderne stoler rundt. Seks lamper i glass henger over.Lounge og sosiale soner: Spisesone med stort sort langbord med ulike moderne stoler rundt. Seks lamper i glass henger over. Innfelt: førbildeFolieskilt for møterom montert på glass. Møterom i bakgrunnen med hvite vegger og dekormaling. Samt dekorbelysning i neonblått. Sort møteromsbord og lampe.Liten samtalesone med to mørkeblå lenestoler med gullben. Stor palme ved siden av. Gang og sosial sone i bakgrunnen.Sosial sone med utsikt til havet. Sofa, sofabord, stol og puff plassert på et gyllent rundt teppe. Lysekrone henger over og stor palme står ved siden av.Ett bilde av detalj på stol i nydelig gullbeige tekstil. Ett bilde av vegghengte lamper i gangsone, som lyser både opp og ned.