Kunde Berg og Dahl

Leveranse Ny visuell identitet, webdesign, visittkort, trykksaker, arbeidstøy og bildekor.

Design av ny visuell identitet for Berg og Dahl – en tradisjonsrik leverandør av storkjøkkenutstyr og møbler, med historie helt tilbake til 1934. Vi utviklet et versatilt identitetssystem for dem, med modige og sterke farger, som løfter dem inn i framtiden. Vi designet også deres nye websider, arbeidstøy, bildekor og laget trykksaker.

Berg og Dahl leverte kjøkken og bar til restauranten Bedehuset, hvor vi gjorde identitet og interiørdesign. Sjekk ut jobben her!

Berg og Dahls tre nye logovarianter på rad. De to utgående logoene står under linjen.Blid barista med caps og rosa t-shirt, som serverer en kaffe mot kameraet. Ved siden av vises profilfargene lilla og rødt.Ny visuell identitet: webforside for Berg og Dahl vist på bærbar datamaskin. Lilla bakgrunn med rød logo og hvit tekst.Ny visuell identitet: postalia for Berg og Dahl. Brettet brevark med lilla logo i høyre hjørne. Konvolutt med logosymbol i rødt.Ny visuell identitet på sosiale medier. Bildeeksempler med bilder av restauranter og identitetselementer.Mann i hvit t-shirt med lilla logo. Bakgrunn i lys grå med lilla sirkel.Sort varebil med lilla bildekor og Berg og Dahls nye logo. Hvit bil med lilla logo.Gate med utendørs reklameskilt. Lilla plakat med tekst og logo i hvitt.Trykksaker fra Berg og Dahls nye identitet. Rød skrivebok med logo, lilla blokk med hvitt mønster og logo, beige bok med svart logo, lilla visittkort med svart logo.