Kunde Bølgen kulturhus

Leveranse Konseptutvikling, interiørdesign, møbeldesign, belysning, prosjektledelse og rådgivning.

Bølgen kulturhus i Larvik valgte Nordic State til å utvikle et nytt kinokiosk konsept for dem. Den gamle kinokiosken var trang, mørk og hadde dårlig kundeflyt. Samtidig hadde de behov for fleksibel bruk av arealet, slik at det også kunne brukes til konferanse. Ved å åpne opp, bygge inn og legge opp spesialtilpasset belysning har kinokiosken blitt effektiv, oversiktlig og fleksibel. Vi designet nye kioskmoduler på hjul, som kan lukkes, bli til ståbord og dermed benyttes ifm konferanser. Kioskmodulene gjenbruker de gamle hyllesystemene og er produsert hos lokale krefter.

Vi tegnet en stor ny disk som fungerer som kombinert resepsjonsdisk og kassepunkt for kinokiosken. Disken snakker Bølgens rene og stramme formspråk og fremstår tydelig og imøtekommende.

Se mer møbeldesign i Bibalos hus på Gon!

Moderne kinokiosk konsept med innebygget kjøle/varmeskap og fleksible kioskmoduler på hjul. Sort innredning. Kioskdisken i bakgrunnen.Bildet til høre viser et nærbilde av lamper over disken. I bakgrunnen ser man hovedinngangen på Bølgen kulturhus. Bildet til høyre viser sorte kioskmoduler på rekke og rad, fylt med godteri. I bakgrunnen sees rekken med innebygde kjøle/varmeskap.Bildet til venstre er av kioskdisken tatt ovenfra. På den hvite disken står en spesialbygget kasse til kioskvarer, belyst av sylinderformede lamper. Bildet til venstre viser et nærbilde av leverandørmerkingen på kioskmodulene, et lite skilt med logoene til Nordic State og NewUse.Kinokiosken i fugleperspektiv. Rekker med kioskmoduler og vegg med kjøleskap. Lyskonsept tilpasset innredningen svever over hele kinokiosken.Kinokiosk konsept med resepsjonsdisk med hvit front og sort innramming. Spesialtilpasset belysning lyssetter hele kinokiosken.Bildeserie som viser stegene i hvordan kioskmodulene kan stenges og forvandles til ståbord.